entreprenader

Vi vill vara det självklara valet för våra kunder som har behov av att renovera eller att bygga nytt. Entreprenader som vi åtar oss kan vara allt ifrån mindre lägenhetsrenoveringar till större ombyggnationer och nyproduktion. 

Vår styrka är att vi är flexibla och lyhörda och alltid sätter våra kunders bästa i fokus. Fördelen med att anlita oss som totalentreprenör är att vi tar det fulla ansvaret för att hjälpa dig som kund med att förverkliga ditt projekt. Vi tar ansvar för samtliga moment i byggprocessen; utredningar, myndighetskontakter, framtagning av handlingar, upphandlingar, genomförandet och besiktningar. Allt för att du som kund ska få en trygg och enkel resa genom hela projektet. 

Alla kontakter med involverade hantverkare sköts av oss. Du som kund har endast kontakt med vår projektledare. Vi planerar och genomför våra projekt med fokus på att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vi samarbetar med regionens främsta specialister inom respektive skrå och säkerställer att ditt projekt genomförs av erfarna och certifierade hantverkare.